Oferta pracy: Kucharz

Hotel & Restaurant Karpfenschänke Doreen Noack

Opis stanowiska pracy

Do Twoich zadań należeć będzie przygotowywanie: Codziennej oferty a la carte Dań ze standardowego menu zmieniającego się sezonowo Dań rybnych i mięsnych długo i krótko smażonych, wegetariańskich i wegańskich Domowych wywarów, zup, sosów Przetwarzanie świeżych ryb i dziczyzny Domowych ciast, tart i deserów Przygotowanie wszystkich dań według podanych receptur Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe z menu lub ofertą w formie bufetu Prace porządkowe według znormalizowanych zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
Numer oferty: -1198425295-S
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Zgłoś błąd w ofercie pracy

Wymagania

Niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Doświadczenie w pracy w kuchni

Wykształcenie


Niemcy, Schenkendöbern,
ul. Am Pinnower See 3

Pracodawca nie podał danych kontaktowych

Dodatkowe informacje

Data dodania: 1970-01-01
Data ważności: 2025-06-30
Rozpoczęcie pracy: 2024-04-09