Oferta pracy: Kucharz
Hotel & Restaurant Karpfenschänke Doreen Noack
Opis stanowiska pracy
Do Twoich zadań należeć będzie przygotowywanie:
Codziennej oferty a la carte
Dań ze standardowego menu zmieniającego się sezonowo
Dań rybnych i mięsnych długo i krótko smażonych, wegetariańskich i wegańskich
Domowych wywarów, zup, sosów
Przetwarzanie świeżych ryb i dziczyzny
Domowych ciast, tart i deserów
Przygotowanie wszystkich dań według podanych receptur
Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe z menu lub ofertą w formie bufetu
Prace porządkowe według znormalizowanych zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
Numer oferty: -1198425295-S
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Zgłoś błąd w ofercie pracy
Wymagania
Niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Doświadczenie w pracy w kuchni
Komunikatywna znajomość języka niemieckiego (B1) Doświadczenie w pracy w kuchni
Wykształcenie
Niemcy, Schenkendöbern,
ul. Am Pinnower See 3
Pracodawca nie podał danych kontaktowych
Dodatkowe informacje
Data dodania: 1970-01-01
Data ważności: 2025-06-30
Rozpoczęcie pracy: 2024-04-09