Oferta pracy: Kucharz a la carte
Restaurant Sjöloftet
Opis stanowiska pracy
Przygotowywanie i serowanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji i na wynos/dowóz, praca zespołowa. Nadzór nad pracą personelu pomocniczego.
Numer oferty: 26
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Zgłoś błąd w ofercie pracy
Wymagania
Angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany Doskonała organizacja pracy Doskonała organizacja pracy
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte ? minimum 5 lat.
Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów, pasja do gotowania, dobre zdrowie i kondycja fizyczna. Wymagane w pracy w restauracji serwującej dania a la carte ? minimum 5 lat.
Wykształcenie
Zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz - certyfikat
Norwegia, Brevik
Pracodawca nie podał danych kontaktowych
Dodatkowe informacje
Data ważności: 2025-05-15
Rozpoczęcie pracy: 2025-04-23