Oferta pracy: Pracownik wędzenia na zimno
JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Opis stanowiska pracy
Do Twoich zadań należy:
- kontrola dostarczanego mięsa;
- ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport;
- kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja;
- ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn;
- wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.
Numer oferty: -1195986378-S
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Zgłoś błąd w ofercie pracy
Wymagania
Niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.
Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.
Wykształcenie
Niemcy, Guben
Pracodawca nie podał danych kontaktowych
Dodatkowe informacje
Data ważności: 2025-06-30
Rozpoczęcie pracy: 2024-01-29