Oferta pracy: Pracownik wędzenia na zimno

JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH

Opis stanowiska pracy

Do Twoich zadań należy: - kontrola dostarczanego mięsa; - ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport; - kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja; - ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn; - wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.
Numer oferty: -1195986378-S
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Zielonej Górze
Zgłoś błąd w ofercie pracy

Wymagania

Niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.

Wykształcenie


Niemcy, Guben

Pracodawca nie podał danych kontaktowych

Dodatkowe informacje

Data ważności: 2025-06-30
Rozpoczęcie pracy: 2024-01-29