Oferta pracy: Samodzielny kucharz

HJN Horeca Invest BV

Opis stanowiska pracy

Samodzielne przygotowywanie i wydawanie wysokiej jakości dań zgodnie z przepisami restauracji i standardami jakości potraw. Dbanie o wydajne wykorzystywanie i bezpieczeństwo przechowywanej żywności, sprawną organizację pracy. Monitorowanie jakości, świeżości i prezentacji potraw. Praca w zespole wykwalifikowanego personelu kuchennego. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa (HACCP). Sprzątanie kuchni i stanowisk pracy pod koniec zmiany.
Numer oferty: 1525
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Zgłoś błąd w ofercie pracy

Wymagania

Angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany Bez nałogów Bez nałogów
Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz? min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne. Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.

Wykształcenie

zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz

Holandia, Nes

Pracodawca nie podał danych kontaktowych

Dodatkowe informacje

Data ważności: 2025-06-18
Rozpoczęcie pracy: 2025-04-17