Oferta pracy: Samodzielny kucharz
HJN Horeca Invest BV
Opis stanowiska pracy
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie wysokiej jakości dań zgodnie z przepisami restauracji i standardami jakości potraw. Dbanie o wydajne wykorzystywanie i bezpieczeństwo przechowywanej żywności, sprawną organizację pracy. Monitorowanie jakości, świeżości i prezentacji potraw. Praca w zespole wykwalifikowanego personelu kuchennego. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa (HACCP). Sprzątanie kuchni i stanowisk pracy pod koniec zmiany.
Numer oferty: 1525
Źródło: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Zgłoś błąd w ofercie pracy
Wymagania
Angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany Bez nałogów Bez nałogów
Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz? min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne. Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz? min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne. Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
Wykształcenie
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Holandia, Nes
Pracodawca nie podał danych kontaktowych
Dodatkowe informacje
Data ważności: 2025-06-18
Rozpoczęcie pracy: 2025-04-17